Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Receptioniste/gastvrouw Gouda (m/v)

Ben jij een geboren gastvrouw, die het leuk vindt om de klanten gelijk een warm gevoel te geven? Iemand die het belangrijk vindt om de klanten netjes telefonisch en in onze showroom te woord te staan? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Receptioniste/gastvrouw 

Als gastvrouw van van Munster ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Jij maakt de afspraken met onze klanten en zorgt ervoor dat de showroomverkopers de mooiste badkamers kunnen creëren. Je neemt verantwoording voor je baan en zorgt dat jouw werkomgeving tot in de puntjes verzorgd is. Als ons eerste aanspreekpunt voor klanten ben je telefonisch representatief en zorg je dat mensen snel de juiste personen aan de lijn krijgen of worden teruggebeld. Niet alleen ben je onze gastvrouw, ook vragen wij jou om je collega's te ondersteunen met lichte administratieve werkzaamheden.

Wij zoeken:

- Je bent zeer representatief, gastvrij en spontaan

- Je bent communicatief sterk

- Je bent stressbestendig en proactief

- Je hebt minimaal MBO niveau

Wat bieden wij:

- Een uitdagende baan in een leuk team met een uitstekende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

- Werkdagen in overleg met je collega receptioniste om zo een goede bezetting van de receptie te waarborgen

- Startdatum, zo spoedig mogelijk

- Zondagen en feestdagen gesloten

Informatie:

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mariska de Vroed (mdv@vanmunster.nl of 0182-555999). Als je geïnteresseerd bent, nodigen wij je uit om je sollicitatiebrief met CV te mailen naar sollicitatie@vanmunster.nl.