Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Binnen- en buitendienst

Onze afdeling verkoopbinnendienst staat in contact met iedereen die een bestelling plaatst bij Van Munster. Wij begrijpen dat u graag op de hoogte blijft van uw order, of het nu gaat om een enkel onderdeel of een volledige badkamer. Onze collega's behandelen elke bestelling met grote nauwkeurigheid en staan altijd klaar voor persoonlijk contact. Ook maakt de afdeling verkoopbinnendienst offertes aan die niet in de showroom worden aangemaakt, bijvoorbeeld voor installateurs, bouwmarkten, detaillisten, groothandels of andere retailers.

Als u akkoord geeft op een offerte, zet de afdeling verkoopbinnendienst deze om in een order. Hierbij krijgt u altijd een ordernummer, beginnend met VO-. Heeft u vragen over uw order? Houd dan dit nummer alvast bij de hand zodat we u snel kunnen helpen. Ook ontvangt u een orderbevestiging met een verwachte leverdatum. De afdeling inkoop gaat op basis van de gewenste leverdata de artikelen inkopen bij de leveranciers. Verandert er iets? Onze medewerkers houden u op de hoogte. Een aantal dagen voor de leverdatum wordt een geschikt levermoment afgesproken en maken onze collega's van het logistiek centrum de order klaar voor transport. Bij Van Munster heeft u altijd dezelfde contactpersoon die direct op de hoogte is van uw situatie. Indien u online meer informatie wenst over bijvoorbeeld uw actuele of historische orders, over artikelen en de bruto en netto prijs of voorraad daarvan kan dat natuurlijk ook. Vraag hiervoor een inlog aan bij onze verkoop binnendienst of via de email aan verkoop@vanmunster.nl.

Indien u onderwerpen heeft waar u graag in een persoonlijk gesprek over wenst te praten kan dat natuurlijk ook. Onze buitendienst komt graag bij u op bezoek.

Helaas kan het voorkomen dat er iets verkeerd gaat. U kunt hiervoor een service/klachtmelding maken door een mail te sturen naar service@vanmunster.nl. De medewerkers van de verkoopbinnendienst staan voor u klaar om zo snel mogelijk tot een passende oplossing te komen.