Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Architecten

Als interieurarchitect of binnenhuisarchitect houdt u zich bezig met het vormgeven van de leefomgeving van uw klant. U weet als geen ander dat deze van A tot Z moet kloppen. Als expert op gebied van badkamers, toiletten en wellnessruimtes ondersteunt Van Munster u in dit proces.

Bent u op zoek naar een exclusieve badkamer, toiletruimte en of wellnesruimte dan bent u bij Van Munster op het juiste adres. In onze showroom in Gouda worden een groot aantal badkamers gepresenteerd met onderscheidende producten van uiteenlopende designmerken waarmee u alvast in de beleving komt en inspiratie opdoet voor uw toekomstige badkamer.

Onze badkamerexpert denkt met u mee over design, materiaalkeuze, functionaliteit en kleurgebruik. In de showroom maken we een moodboard per ruimte om de juiste look en feel te creëren. Met een zeer geavanceerd 3D programma krijgt u en uw klant een helder beeld van de totale sfeer.

Samen met u gaan we op zoek naar de juiste producten die passend zijn voor de ontworpen ruimtes. Onze brede kennis en expertise van producten en materialen zorgt er altijd voor dat u aan de slag kunt met de ideale oplossing binnen de grenzen van uw project.

Meer weten? Neem contact op met onze showroommanager Mariska de Vroed op telefoonnummer 0182-555999. U kunt ook een e-mail sturen naar showroomgouda@vanmunster.nl.