Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Onze showrooms in Gouda en Zwijndrecht bieden samen meer dan 3500 m² aan inspiratie. In totaal vindt u er bijna 200 opstellingen van gerenommeerde merken in diverse segmenten. Onze experts staan klaar om u verder te helpen met uw zoektocht naar de perfecte badkamer. Om de beste service te kunnen garanderen, is het advies om een afspraak in te plannen via onze website.

1.
2.
3.
4.
9.
6.
7.
8.
10.
11.

Werkwijze in onze showroom

Werkwijze nieuwbouwproject

1
Alles begint met inspiratie

Alles begint met inspiratie

In de aanloop naar uw afspraak in de showroom vragen wij u om de afmetingen van uw sanitaire ruimte. Dan gaat ons team direct aan de slag. We zetten uw ruimte alvast klaar in ons 3D-tekenprogramma. In de tussentijd kunt u op onze inspiratiepagina's wegdromen terwijl u zoekt naar uw favoriete materialen en designs.

2
Samen in de showroom op zoek naar uw ideale badkamer

Samen in de showroom op zoek naar uw ideale badkamer

Op de dag van uw afspraak staat de koffie klaar en kunt u naar hartenlust door onze showroom lopen. Het grote aanbod geeft gegarandeerd extra inspiratie. Onze expert geeft u continu advies over indeling, sanitair, tegels en kleurgebruik. De 3D-tekening geeft gelijk een helder beeld van hoe uw badkamer eruit komt te zien.

3
Vakkundige uitwerking van offerte en tekening

Vakkundige uitwerking van offerte en tekening

Na uw bezoek gaan wij alle informatie verwerken in uw offerte. Deze ontvangt u samen met de 3D-tekening. De offerte en tekening sturen we eveneens naar uw installateur en of aannemer zodat zij een totaalprijs voor u kunnen opstellen.

4
De puntjes op de i voor de opdracht

De puntjes op de i voor de opdracht

Wilt u nog iets wijzigen of alles nog eens rustig doorlopen met de expert, laat het ons dan weten. U kunt hiervoor een vervolgafspraak maken in de showroom. Uiteraard staan we altijd telefonisch of per mail voor u klaar.

5
Bestellen en leveren van de artikelen

Bestellen en leveren van de artikelen

Staat de badkamer van uw dromen op papier? Dan ontvangen we graag uw opdracht via de installateur of aannemer. We bestellen alle materialen bij de leveranciers en verzamelen deze in ons logistieke centrum.

6
Realisatie van uw droombadkamer

Realisatie van uw droombadkamer

Met onze technische tekeningen kunnen de installateur en of aannemer uw badkamer realiseren. Het moment van genieten van uw nieuwe droombadkamer is nabij.

Onze 2 showrooms

Onze vestiging in Gouda

In Gouda vindt u ruim 2200 m² aan hoogwaardig sanitair. In meer dan 100 opstellingen ervaart u de kwaliteit van toonaangevende merken als Antonio Lupi, Gessi en Porcelanosa.

Onze vestiging in Zwijndrecht

In onze showroom aan de Fruiteniersstraat dompelt u zich onder in ruim 90 inspirerende sanitairopstellingen. Onze experts begeleiden u graag langs de bijzondere materialen en producten.

Veelgestelde vragen

Showroom

Monteert en installeert van Munster badkamers?

Van Munster is een groothandel en heeft geen loodgieters in dienst. Wij monteren/ installeren dus geen badkamers.

Waarom krijg ik op bepaalde artikelen een afwijkende korting?

Van Munster werkt met een groot aantal, nauwkeurig geselecteerde, fabrikanten. Haast al deze fabrikanten werken, soms zelfs op productniveau, niet met dezelfde conditiestructuur (marge).  Dit betekent dat wij op het ene product/merk een andere korting kunnen geven dan op het andere product/merk. 

Waarom zijn de artikelen in mijn offerte soms duurder dan op internet?

Als u via een webshop artikelen koopt moet u een hoop dingen zelf uitzoeken. Soms leidt dit ertoe dat bepaalde materialen niet bij elkaar passen/ op elkaar aansluiten.

Bij van Munster wordt u volledig ontzorgd.

  • U krijgt een persoonlijk gesprek met een verkoopadviseur in een zorgvuldig samengestelde inspirerende showroom waar u de producten kunt beleven/voelen.
  • Indien gewenst, maken we samen met u een 3d ontwerp van uw badkamer.
  • Uit dit gesprek volgt eventueel een duidelijke complete offerte.
  • Bij eventuele opdracht maken we voor uw installateur/aannemer nauwkeurige 2d tekeningen met maatvoering en aansluitingen.

Uiteraard worden de materialen door onze eigen chauffeurs netjes, op het door u gewenste afroepmoment, bij u afgeleverd.

U zult begrijpen dat bovenstaande zaken kosten met zich meebrengen waardoor de prijzen in onze offerte soms wat hoger kunnen zijn.

Stap in een wereld vol innovatieve, stijlvolle badkamers.

 

Maak een afspraak