Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Al bijna 60 jaar een begrip in Nederland.

Bekijk volledige bedrijfsfilm

Historie

Afdelingen

Vacatures

50+

Medewerkers

60K

Badkamers geleverd

3

Locaties

Onze geschiedenis

Bekijk de geschiedenis van ons familiebedrijf in vogelvlucht.

1967
Oprichting

Oprichting

In 1967 start Jan van Munster samen met zijn zoons Luc en Henk de onderneming Van Munster & Zonen. In een kleine kelder onder een kaasboer op de Oudebrugweg in Gouda beginnen zij met de verkoop van onder andere lood, koper, PVC en fittingen.

1970
Eerste showroom

Eerste showroom

Iets verderop, in de oude melkfabriek op de Oudebrugweg in Gouda, opent Van Munster als eerste groothandel in Nederland een sanitair showroom.

1975
Tweede showroom

Tweede showroom

Een tweede showroom opent haar deuren in Delft. Achter de showroom bevindt zich een klein magazijn van waaruit de producten direct worden geleverd.

1980
Nieuw pand

Nieuw pand

In Gouda verhuist Van Munster met showroom en magazijn naar haar huidige locatie; een zelfgebouwd pand aan de Groningenweg.

1987
Nieuw magazijn

Nieuw magazijn

Het magazijn aan de Groningenweg wordt al snel te klein. Op een aangrenzend stuk grond wordt een groter magazijn gerealiseerd.

1992
Derde generatie

Derde generatie

De derde generatie Van Munster, Manfred en Stephanie, voegt zich bij het bedrijf. Van Munster breidt in deze periode de groothandelsfunctie verder uit door onder andere meer aan retailers te leveren. 

1995
Nog een showroom

Nog een showroom

Van Munster neemt in Zwijndrecht een showroom over. Tegenwoordig is dit nog steeds één van onze locaties voor het segment Comfort en Luxe.

2013
Verbouwing in Gouda

Verbouwing in Gouda

Van Munster rondt een grootschalige verbouwing van haar showroom in Gouda af. Het segment High End is toegevoegd waardoor het assortiment compleet is voor een breder publiek.

2022
Logistiek centrum Waddinxveen

Logistiek centrum Waddinxveen

In Waddinxveen opent Van Munster een logistiek centrum van 5000 m². De vierde generatie Van Munster, Ted, voegt zich bij het familiebedrijf.

Onze afdelingen

Kom hier in contact met onze verschillende afdelingen.

Stap in een wereld vol innovatieve, stijlvolle badkamers.

 

Maak een afspraak