Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Retailers

Als retailer bevindt u zich in een markt met concurrentie van zowel online als fysieke winkels. Prijzen en levertijden zijn hierin beslissende factoren. Vanuit onze jarenlange groothandelsfunctie hebben wij goede posities bij onze leveranciers ingenomen, waardoor we artikelen tegen concurrerende prijzen aan kunnen bieden. Dit alles geschiedt bovendien vanuit een uitstekende voorraadpositie.

Van Munster is in 1967 al begonnen als groothandel in sanitair. Wij beleveren daarmee al bijna 60 jaar de B2B-markt. Onze rol daarin is bovendien nog steeds groeiende. Onze ervaring als groothandel zorgt ervoor dat we onze afnemers snel, efficiënt en voordelig van dienst kunnen zijn.

Ons team op de afdeling verkoopbinnendienst staat altijd voor u klaar. Tijdens uw ordertraject krijgt u een eigen contactpersoon die u continu op de hoogte houdt van de voortgang. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het beantwoorden van uw vragen.

 Meer weten? Neem contact op met onze adjunct directeur Jeroen van den Berg op telefoonnummer 06-24661121. U kunt ook een e-mail sturen naar verkoop@vanmunster.nl.