Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vestiging ZWIJNDRECHT is met ingang van 19 augustus 2024 op de maandagen gesloten.

Showroom

High-end badkamers met opvallende tegels en haardpracht

Laat je betoveren door de levendige charme van deze high-end badkamer, waar een opvallende tegel van Keope het toneel steelt. Ervaar ultieme luxe en warmte met de toevoeging van een haard bij het bad. Elk element in deze badkamer is doordrenkt met stijl, van de gedurfde tegelkeuze tot de knusse haard, waardoor een unieke harmonie ontstaat tussen levendigheid en elegantie. Stap binnen en ontdek een wereld waar baden een kunst wordt en elk detail een verhaal vertelt.

Laat je verrassen door het prachtige vrijstaande Eclipse ligbad van Antonio Lupi, een meesterwerk van vakmanschap dat uitnodigt tot ontspanning en verwennerij. En voor wie op zoek is naar ultieme ontspanning biedt de Nuvola stoomcabine van Effegibi een spa-achtige ervaring in je eigen badkamer, waar je kunt genieten van de voordelen van stoom en warmte voor lichaam en geest. 

Een maatwerk wastafelmeubel met een Hi-Macs blad voegt een vleugje moderne elegantie toe aan de ruimte, terwijl de luxe van een Laufen douchewc het comfort en gemak
naar een hoger niveau tilt. En voor die extra vleugje luxe en functionaliteit is er de elegante handdoekwarmer van Vola, die niet alleen zorgt voor warme handdoeken, maar ook een vleugje design toevoegt aan de ruimte.

Kortom, deze badkamer is een toonbeeld van verfijning en comfort, waar elk detail zorgvuldig is gekozen om een sfeer van luxe en ontspanning te creëren. Of het nu gaat om een verkwikkende douche, een ontspannend bad of een verjongende stoomsessie, deze badkamer biedt alles wat je nodig hebt voor een moment van pure verwennerij en ontsnapping aan de dagelijkse sleur.

Categorie
Deel dit artikel op:

Impressies

Test

Stap in een wereld vol innovatieve, stijlvolle badkamers.

 

Maak een afspraak