Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vestiging ZWIJNDRECHT is met ingang van 19 augustus 2024 op de maandagen gesloten.

High-end badkamers met prachtige mozaïektegels

Stap binnen in een oase van ruimte en schoonheid, waar prachtige mozaïektegels de badkamer omarmen. Ervaar het ultieme gemak met dubbele wastafels, elk detail ontworpen voor een naadloze samensmelting van functionaliteit en luxe. De ruimte ademt een tijdloze elegantie uit, waarin baden een genot wordt en de mozaïektegels een verfijnde kunst vormen. Ontdek de perfecte harmonie tussen stijl en ruimtelijkheid.

Het Me by Starck toilet van Duravit en het Ago ligbad van Antonio Lupi zijn niet alleen functionele elementen, maar ook esthetische hoogstandjes die de ruimte transformeren tot een serene toevluchtsoord.

Het gevoel van luxe wordt verder versterkt door de vrijstaande badmengkraan van Vola, met een opvallende Brushed Black PVD afwerking, die een modern accent toevoegt aan het tijdloze ontwerp. Deze zorgvuldig geselecteerde elementen vormen een perfecte harmonie tussen stijl en functionaliteit, waarbij elk detail is ontworpen om een naadloze ervaring van comfort en elegantie te bieden.

Maar niet alleen de badkamer, ook de garderobe ademt een sfeer van verfijning en maatwerk. Een prachtige maatwerk garderobekast met eiland biedt niet alleen voldoende opbergruimte, maar dient ook als een statement van elegantie en organisatie. 

Dompel uzelf onder in de ultieme ervaring van ontspanning en luxe, waar elk aspect van het ontwerp is geperfectioneerd om een tijdloze elegantie te creëren. Baden wordt een waar genot te midden van de verfijnde kunst van de mozaïektegels en de zorgvuldig gekozen armaturen, waardoor deze ruimte een verademing wordt voor de zintuigen en een toevluchtsoord voor rust en herstel.

Deel dit artikel op:

Impressies

Stap in een wereld vol innovatieve, stijlvolle badkamers.

 

Maak een afspraak