Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vestiging ZWIJNDRECHT is met ingang van 19 augustus 2024 op de maandagen gesloten.

Luxe Slapen en Baden

Stel je een rustige plek voor waar je dagelijks kunt ontspannen en tot rust kunt komen. In deze omgeving gaan een stijlvolle slaapkamer en een verfijnde badkamer naadloos in elkaar over, met comfort en elegantie als uitgangspunten. De kranen van Dornbracht's MEM collectie vormen het hart van deze harmonie.

Bij Dornbracht draait luxe niet alleen om uiterlijk, maar ook om functionaliteit en essentie. De MEM lijn belichaamt deze principes op een subtiele, tijdloze manier. Met een organische waterstroom en een minimalistisch design, brengt MEM de eenvoud en zuiverheid van een natuurlijke bron naar voren. Dit ingetogen ontwerp past moeiteloos in verschillende badkamerstijlen en staat voor helderheid en balans.

In onze badkamer worden de kranen van Dornbracht's MEM collectie gepresenteerd als elegante elementen die goed samengaan met de natuurlijke materialen in de ruimte. Natuursteen vormt het wastafelmeubel en omhult het ligbad met een tijdloze uitstraling. Elk detail is zorgvuldig gekozen om een gevoel van rust en verfijning te creëren, elke keer dat je deze ruimte betreedt.

Maar luxe gaat verder dan esthetiek. Onze badkamer is een toevluchtsoord voor het welzijn van lichaam en geest, met een op maat gemaakte sauna en stoomcabine die diepe ontspanning bieden. Dit is een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf kunt verwennen.

Deel dit artikel op:

Impressies

Stap in een wereld vol innovatieve, stijlvolle badkamers.

 

Maak een afspraak