Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vestiging ZWIJNDRECHT is met ingang van 19 augustus 2024 op de maandagen gesloten.

Showroom

Warme Elegantie: Luxe Badkamer met Gessi Venti20 Kranen en Inbani Meubel

Bij van Munster laten we je graag laten kennismaken met de warme en luxueuze sfeer van een van onze badkamercreaties. Het middelpunt van deze prachtige ruimte zijn de kranen van het gerenommeerde merk Gessi, uit de verfijnde Venti20-lijn, schitterend uitgevoerd in warm bronze.

Gessi over Venti20: “DE HEROPLEVING VAN DE ROARING YEARS" Geweldig design heeft emotionele kracht en een aangeboren vermogen om schoonheid in te brengen in alledaagse voorwerpen. Venti20 vangt die essentie en stelt ons in staat om de gratie en de verkwikkende geest van de "Roaring Twenties" te herontdekken. Het haalt inspiratie uit dat opmerkelijke tijdperk om de "tijdgeest" naar de moderne wereld te brengen met al zijn energie, optimisme en vreugde”.

Maar dat is niet alles wat deze badkamer te bieden heeft. Het vrijstaande Grate meubel van Inbani trekt direct de aandacht, met een Pietra Grey Marble opzetkom en blad, rustend op een chique vrijstaand meubel. Dit meubel straalt pure klasse uit en voegt een vleugje luxe toe aan de ruimte. 

Om het geheel af te maken, is er gekozen voor een prachtige Tai Mahal tegel van ABK en mozaïek van L'Antic Colonial, zorgvuldig geplaatst in het nisje. Deze details tillen de elegantie van de badkamer naar een hoger niveau en creëren een sfeer van tijdloze schoonheid. Stap binnen en laat je verrassen door de warme elegantie van deze badkamer. Hier wordt luxe gecombineerd met verfijning, voor een badkamerervaring die al je zintuigen streelt.

Categorie
Deel dit artikel op:

Impressies

Stap in een wereld vol innovatieve, stijlvolle badkamers.

 

Maak een afspraak