Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Vasco

Vasco levert kwalitatief hoogwaardige en internationaal bekroonde designradiatoren die zich kenmerken door de combinatie van topdesign en functionaliteit. Vasco dat deel uit maakt van de beursgenoteerde Zwitserse Arbonia Groep is voornamelijk gekend om haar designradiatoren, maar vandaag zijn we uiteraard veel meer dan dat. Zeker de laatste jaren hebben we ons assortiment fors uitgebreid, wat zich vertaalt in een totaalpakket voor een gezond binnenklimaat. Als eindklant  kan je terugvallen op verschillende productgroepen, over de verschillende merken heen: designradiatoren, ventilatie, warmtepompen, vloerverwarming, vloerconvectoren en climate control.

Met Vasco, één ervaren partner aan je zijde, die voor elke ruimte en elke toepassing een efficiënte en betrouwbare oplossing in huis heeft, van product tot en met service. Een doordachte oplossing ook, want Vasco heeft een duidelijke visie voor ogen: design duurzaam inzetten om een positieve impact te creëren op samenleving, milieu en economie. De combinatie van een aantal producten versterkt elkaar.

Zo vormen warmtepompen vandaag de warmtebron bij uitstek, vaak in combinatie met vloerverwarming. Ook lage temperatuurverwarming, zoals de Elia warmtepompradiator, werkt optimaal met de lage aanvoertemperatuur van de warmtepomp, warmt efficiënt op en verdeelt warmte snel over de ruimte. Met de Niva ventilo-convector profiteer je eveneens twee keer. Want met een warmtepomp kan hij niet alleen energie-efficiënt verwarmen, maar ook koelen. Vasco helpt je te ontdekken op welke manieren jij nog winst kan boeken dankzij slimme oplossingen. Of het nu gaat om verwarmen, ventileren of koelen, met Vasco heb je altijd een passende en duurzame totaaloplossing, zowel voor nieuwbouw als renovatie. 

Ontdek de hoogwaardige collectie van Vasco in onze showroom.

Plan uw showroom afspraak