Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Backofficemedewerker showroom Gouda (M/V)

Ben jij iemand die van aanpakken houdt en problemen het liefst voor is? Iemand die graag gestructureerd werkt en snapt hoe je het slimst van A naar B komt? Voel je je prettig in een dynamisch team, maar ben je ook graag onderdeel van een grotere organisatie? Dan zoeken wij jou! 

Backofficemedewerker showroom
Werken bij Van Munster is geen dag hetzelfde. Vanwege onze zeer ruime keuze aan materialen en specifieke wensen van de klant creëren wij unieke op maat gemaakte badkamers. De backoffice afdeling is gevestigd op het hoofdkantoor in Gouda. Nadat de showroomverkoper het ontwerp heeft gemaakt, neem je de lead in het vervolgtraject. Je maakt de offerte, verzorgt de technische tekeningen en communiceert direct met de consument, de aannemer en/of installateur. Als team ga je voor de order. Na ontvangst van de opdracht draag je deze over aan onze verkoopbinnendienst die vervolgens het administratieve en logistieke traject verzorgt. 

Je profiel
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent communicatief, klantgericht en administratief vaardig. Je bent flexibel en kan omgaan met verschillende emoties en verwachtingen. Branche ervaring of ervaring met het maken van technische tekeningen is in je voordeel. Je hebt een goed ruimtelijk inzicht, gevoel voor techniek, een commerciële instelling en ervaring met programma’s als Word en Excel. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Je bent tenminste 31 tot 39 uur per week beschikbaar voor deze functie.

Dit bieden wij
Wij bieden je een dynamische en veelzijdige baan met een prima salaris, arbeidsvoorwaarden en een goede begeleiding. Van Munster badkamers is een solide familiebedrijf en heet je graag van harte welkom!

Informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hélène Frederix (hef@vanmunster.nl of 0182-555999). Als je geïnteresseerd bent, nodigen wij je uit om je sollicitatiebrief met CV te mailen naar sollicitatie@vanmunster.nl.