Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Verkoop binnendienst

Klaar voor een uitdaging bij ons Verkoop Binnendienst Team?

Ben jij die energieke doener die problemen al tackelt voordat ze opduiken? Geef jij gestructureerd werken een nieuwe dimensie en vind je altijd de meest efficiënte weg van A naar B? Thuis in een bruisende omgeving en klaar om een belangrijke schakel te zijn in een groter geheel? Dan is dit jouw moment!

Bij Van Munster in Gouda is elke dag een feestje. Geen klant is hetzelfde en onze badkamers en wellnessproducten zijn net zo divers als jij. Als Verkoop Binnendienst Talent neem je het roer over zodra de deal in de showroom is gesloten. Jij zorgt ervoor dat de orders foutloos verwerkt en doorgestuurd worden naar de fabrikanten. Daarna houd je het proces strak in de gaten en zorg je ervoor dat de bestellingen op tijd bij onze klanten belanden. Nazorg? Daar draai jij je hand niet voor om. Je staat continu in contact met installateurs, fabrikanten en soms zelfs met de eindgebruikers. Kortom, jij bent onze spin in het web!

Je profiel

  • Jij bent een echte multitasker die geen uitdaging uit de weg gaat.
  • Communicatief en administratief ben je een kei en je kunt goed omgaan met een dynamische omgeving.
  • Ervaring in de branche is een plus, maar vooral jouw enthousiasme en leergierigheid tellen.
  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau en je spreekt en schrijft vlekkeloos Nederlands.
  • Een fulltime baan van 39 uur per week? Dat past perfect in jouw planning!

Dit bieden wij

Een geweldige kans om te schitteren in een uitdagende functie met een aantrekkelijk salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een team dat staat te popelen om met jou samen te werken. Van Munster & Zn. is één grote familie en we verwelkomen jou met open armen!

Enthousiast?

Wacht dan niet langer en stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar sollicitatie@vanmunster.nl

We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en samen te knallen!